Wie is

HWBouwComm is het bureau van Henk Wind, gespecialiseerd in (tekst)producties over bouwen, gebouwen, bouwbedrijven en bouwtechniek.

Dat omvat bouwtechnische publicaties en journalistiek alsmede content marketing voor de bouw.

Henk Wind is 19 jaar lang werkzaam geweest voor Bouwwereld, vakblad over bouwtechniek. Hij deed dat als bouwtechnisch vakredacteur en als redactiecoördinator.

Henk_Schuinerand
Naast het schrijven van vakinhoudelijke bouwtechnische artikelen heeft Henk Wind ervaring met het voorbereiden en presenteren van webinars, het schrijven van blogs en diverse andere journalistieke producties voor bedrijven.
Sterke punten zijn zijn kennis van bouwtechniek en zijn heldere inhoudelijke schrijfstijl, rekening houdend met de gekozen doelgroep.
Henk is enthousiast over mooie en bijzondere bouwtechniek, is sterk gericht op inhoud en schrijft begrijpelijk en leesbaar. In zijn producties houdt hij rekening met de gekozen doelgroep. Er is een groot verschil tussen het schrijven voor consumenten en het schrijven voor bouwprofessionals. Maar ook de bouwprofessionals zijn zeer verschillend: van architecten tot projectleiders en adviseurs tot aannemers en zzp’ers. Elke doelgroep vergt zijn eigen inhoud, niveau en tone of voice.

Henk Wind werkt samen met professionele partners, voor bijvoorbeeld vormgeving, camerawerk, videomontage en hosting van webinars. Mede door deze samenwerking kan HWBouwComm garant staan voor een kwalitatief hoogwaardige productie.