WEB_Overons
null

Blogs voor en over de bouw

Bloggen is op het web de ideale manier om je bedrijf een gezicht te geven. Veel digitale communicatie is zakelijk, inhoudelijk en feitelijk. Een blog biedt de mogelijkheid daar van af te wijken en persoonlijk te worden. Bijvoorbeeld door als directeur van een bedrijf de lezer eens een beetje mee te nemen in uw keuzes, uw visie, uw klantcontacten of uw mening.

Een goede blog is leuk om te lezen, zodat de volgers uitzien naar de volgende blog. Dat betekent niet alleen dat de inhoud interessant en prettig leesbaar moet zijn, maar ook dat de blog niet te lang is en dat de kop en het intro uitnodigend zijn. Onmisbaar is ook de uitsmijter op het eind. Dat kan een conclusie zijn die tot nadenken stemt of een clou die een lach of misschien wel een traan op het gezicht van de lezer tovert.

Sommige mensen zijn natuurtalenten en schrijven tussen de bedrijven door even een blog. De meeste mensen in de bouwsector lukt dat niet en ze hebben er ook vaak geen tijd voor om er echt voor te gaan zitten. HWBouwComm kan u helpen door samen na te denken over interessante inhoud en door de blog voor u te schrijven als ghostwriter. U kunt er bij publicatie uw eigen naam onder zetten want het is en blijft uw mening, visie of belevenis.

Meer weten?